SpaPool Trondheim AS

SpaPool Trondheim AS er utfordreren i det Midt-Norske markedet for spabad og hagemøbler. Vi mener livet er herligere ute!

Vi er en lokal aktør med vårt showroom i Haakon VII`s gt. på Lade i Trondheim. Med lokale eiere og drivere med lang erfaring innenfor retail og butikkdrift, og ikke minst med solid erfaring av salg og service av utendørs massasjebad, mener vi å vite hva som er viktig når det Trønderske folk skal anskaffe seg spabad og hagemøbler til sine hjem og fritidsboliger. Det må være solide, driftssikre produkter som er brukervennlige og stilfulle, med gode garantier som følges opp om noe skulle skje. For å kunne tilby dette har vi valgt våre leverandører med omhu.

SpaPool Trondheim AS er forhandler av spabad fra Svenska Bad, som siden 1995 har utviklet, designet og produsert spabad for det Svenske markedet, og som nå satser for fullt i det norske markedet. Med over 6000 solgte bad pr. år er de suverent den største leverandøren av spabad til det nordiske markedet.

Svenska Bad sin filosofi er ganske enkel: «Alle skal kunne investere i et spabad, uansett budsjett. Og det burde være en selvfølge at alle skal få like god kvalitet og et driftssikkert bad.»

Svenska bad har utviklet sine modeller spesielt egnet for vårt nordiske klima. De leverer kvalitetsbad med tanke på detaljer, driftssikkerhet og økonomi både ved kjøp og drift. Med SpaPool Trondheim sin lokale service og support er du sikret å gjøre et trygt og godt kjøp av spapad.

SpaPool Trondheim er også forhandler av Hillerstorp Hagemøbler. Hillerstorp har vært i bransjen i snart 100 år, og er i dag Skandinavias største produsent av hagemøbler. I Hillerstorps sortiment finner du møbler i tre, stål, kunstrotting og naturrotting, samt puter i alle tenkelige størrelser og stoffer. Hillerstorp arbeider kontinuerlig med forbedring av bærekraft, funksjon og design, og tilbyr produkter som forgyller utelivet, alt fordi de vet at det er utsiden som teller.

Kom innom vårt flotte showroom i Haakon VII`s gt. 23 på Lade og bli inspirert. Vi er sikre på at med de riktige produktene så vil du også være enige med oss – Livet er herligere ute!